Brod ’’Kej 1”, Beograd, Srbija

Ušće bb, 11070, Beograd
Srbija

Vlasnik: Jahting Klub, Beograd

Kapacitet: 250


+381 11 316 54 32
+381 64 825 11 03

+381 64 825 11 03
+381 64 825 11 16
+381 64 825 11 20
+381 64 825 11 50
+381 64 825 11 70


kontakt@klubkej.com

www.klubkej.com

x

Ime

E-mail

Poruka

4Najveći i najluksuzniji brod u ponudu Jahting kluba “Kej”, brod ’’Kej 1” je katamaranskog tipna dva nivoa. Nudi maksimalnu udobnost, poslovni ambijent, vrhunsku uslugu, klimatizovan salon, restoran-bar, profesionalno ozvučenje, otvorenu gornju palubu i izlaz na donju palubu-terasu.

Dužina broda je 22m, a širina 11 m, ukupne nosivosti 250 osoba. Idealan za sve vrste proslava, kako privatnih (venčanja, rođendani, svadbe) tako i korporativnih (prezentacije, kongresi, seminari). Eksluzivni brod ’’Kej 1”  Vam pruža mogućnost da svoje ideje sprovedete u delo i time učinite da Vaši snovi postanu stvarnost!

Cena zakupa broda “Kej 1”

 • Kapacitet (osoba)
250
 • Krstarenje po satu
500.00€
 • Usidren po satu
250.00€

01


Jahting klub „KEJ“
nalazi se na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava. Koristeći kapacitete svoja četiri broda, klub organizuje krstarenja Dunavom i Savom.

U cilju popularizacije rečnog turizma, svakodnevno pružamo mogućnost besplatnih krstarenja našim sugrađanima i posetiocima. Do sada smo prevozili preko 80.000 putnika godišnje. Na našim brodovima organizujemo sve vrste proslava, privatne (venčanja, svdbe, rođendane, krštenja) i korporativne prezentacije i promocije.

Na desnoj obali Dunava neposredno pre ušća Save u Dunav, Jahting Klub „Kej“ nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun, izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni kao i naše jedinstveno domaće pivo „Kej“ opredeliće i Vas da svoju sledeću proslavu, poslovni sastanak ili trenutke odmora sa prijateljima ili porodicom provedete kod nas.

Mi svojim uvaženim gostima pružamo nesvakidašnje usluge i događaje, mogućnost da dožive Beograd sa njegovih reka, da provedu svoje cenjeno vreme u ambijentu koji će pamtiti i koji ih neće ostaviti ravnodušnim.

Vizija i odlučnost su nam omogućili da stvorimo, prvi u Beogradu, Jahting klub za provod i poslovne potrebe, na obali Dunava, koji može da ispuni svaku Vašu želju.

7aU prilici smo da Vam ponudimo sledeće mogućnosti za organizaciju proslava na Jahting klubu Kej:

 • Proslava na jednom od naših brodova, uz krstarenje sve vreme trajanja svečanosti
 • Krstarenje na jednom od naših brodova uz piće dobrodošlice, a zatim nastavak svečanosti na istom brodu kada se usidri ili prelazak na splav restoran
 • Individualno krstarenje svake večeri od 20-22h, panoramsko razgledanje grada, brod-diskoteka

Što se posluženja tiče, Jahting klub Kej Vam nudi sledeće varijante:

 • na splav restoranu: klasično posluženje, švedski sto, koktel ili set meni
 • na brodovima: švedski sto ili koktel varijanta

Preporučujemo Vam takođe da doživite nezaboravan osećaj buđenja na reci u Lux Sobama u ponudi jahting kluba.

feat-270x270 2Naša ponuda:

Jedan od najsrećnijih događaja u životu obeležite na originalan način – organizujte venčanje svojih snova na reci u ekskluzivnom restoranu ili prijatnom brodskom ambijentu.

Proslavite rođendan, krštenje, veridbu, godišnjicu, napravite nezaboravni party uz vatromet, muzički program, profesionalne animatore i posebnu dekoraciju.

Jahting Klub „Kej“ je pravi izbor za održavanje kongresa, seminara, prezentacija, promocija, godišnjica, poslovnih ručkova i večera, na reci, sa panoramskim pogledom na ušće Save u Dunav, u miru prirodnog ambijenta.

Luksuzne sobe Jahting kluba „Kej“ se nalaze na samom ušću Save u Dunav, u neposrednoj blizini TC „Ušće“ i hotela „Jugoslavija“, na samom šetalištu preko puta spomenika Večna vatra, na petnaest minuta od centra grada, Hotela “Hajat” i Sava Centra.

 • Sala za sastanke i bankete
 • Poslovni centar
 • Organizovani izleti

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found