Solaris Tours, Odžaci, Srbija

Ive Lole Ribara 59, Odžaci
Srbija

Vlasnik: Damir Šušić


+381 69 553 80 44


solariscityexpress@gmail.com
solaris.tours@gmail.com

www.facebook.com/damir.susic.357?fref=ts

x

  Ime

  E-mail

  Poruka

  Solaris Tours,  Odžaci, Srbija

   

  Preduzeće  Solaris Tours  doo iz Odžaka ovlašćeno je da vrši usluge domaćeg i međunarodnog linijskog i vanlinijskog prevoza putnika kao i poseban linijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju.

  Solaris Tours  doo iz Odžaka raspolaže sa preko 50 voznih jedinica  kapaciteta od 6 do 75 mesta (autobusi, mini busevi, kombi vozila, taxi vozila, teretna kombi vozila do 3,5 tona, teretna vozila do 7,5 tona).

   

   

  Osim  svakodnevnog  linijskog  i vanlinijskog  prevoza putnika na relaciji od Novog Sada do Odžaka i nazad, vršimo i sve vrste taxi usluga. Novo u našoj ponudi su  redovni desetodnevni polasci za Olimpik Bič i Paraliju.

  Sve informacije o redu vožnje možete dobiti na naš info tel. 062 463 801. Novo u našoj ponudi – renta kar limuzina za svadbe kapaciteta 11 mesta.

  Posedujemo i sopstvenu  servisnu službu  za teretni i putnički program 0-24h, kao i teretna kombi vozila do 3,5 tona i  teretna vozila do 7,5 tona nosivosti.

  Naši autobusi raspolažu sa najsavremenijim urađajima iz domena audio-video tehničke opreme, klimom, toaletima, izuzetno konfornim sedištima, odlikuju se visokim stepenom higijene, i svim drugim neophodnim argumentima kako bi Vaše putovanje i vožnja prošlo besprekorno.

   

  Profesionalni vozači iza kojih stoji višegodišnje iskustvo i milioni kilometara pređenog puta, takođe su garant kvalitetnog izvođenja željene vožnje.

   

   

  Naša poslovna politika uvek je bila i ostaće naklonjena samo i isključivo totalnom zadovoljenju potreba naših klijenata i ispunjenju njihovih želja i zahteva.

  Visoko-obrazovni kadar zaposlenih, uz maksimalno zalaganje i ljubaznost  težiće da Vam ispune svaku Vašu potrebu za dobrim putovanjem na bilo koju destinaciju u svetu.

  Solaris tours kupio Apatin trans

  „Solaris tours“ iz Odžaka nedavno je vlasnik „Apatintrans“ doo iz Apatina, koje je prodato za nešto više od 300.000,00 evra. Menadžment nove firme odmah je preduzeo korake kako bi unapredio posao i poboljšao kvalitet usluge koji pruža svojim korisnicima.

  Prema rečima Damira Šušića, vlasnika „Solaris tours“-a, sa obnovljenim voznim parkom u obe kompanije poseduju preko 30 kvalitetnih autobusa opremljenih da zadovolje sve potrebe na putovanju. Kako dalje navodi, krenuli su i u rekonstrukciju i renoviranje autobuske stanice u Apatinu i kada saberu sva ulaganja cifra bi mogla da bude bliže milion evra.

   

  Takođe, dodaje, da nude usluge prevoza u vanlinijskom saobraćaju u zemlji i inostranstvu, kao i to da su vlasnici licence za sve vrste prevoza putnika uključujući i međunarodni prevoz.

  Ova firma se bavi prevozom đaka, radnika i ostalih putnika iz Apatina do Banje Junaković, Prigrevice, Svilojeva, Sonte, Kupusine i Sombora. Prema najavi uskoro se može očekivati i nova linija koja će saobraćati od Apatina, preko Prigrevice, Stapara, Odžaka do Novog Sada.

  Pored navedenih usluga pomenuta kompanija se bavi prihvatom i otpremom putnika na autobuskoj stanici u Apatinu kao i uslugama u teretnom saobraćaju. Pored servisiranja svojih teretnih vozila u „Apatintransu“ vrše i uslužno servisiranje teretnih vozila.

  no images were found