Marketing

Ukoliko želite da na našem sajtu oglasite Vašu turističku ponudu i ako želite da se predstavite u pravom svetlu onda ste na pravom putu. Oglašavanje preko interneta predstavlja najbolju vezu sa čitavim svetom. Sa vrlo malim budžetom za reklamu Vi ćete biti prisutni non stop 365 dana u godini, gde Vašu ponudu može da pogleda i stupi u kontakt sa Vama preko 2 miliona (25% ukupnog stanovništva) internet korisnika u Srbiji ili 20 miliona (30%) na Balkanu ili preko 400 miliona (50%) u Evropi ili preko 1,5 milijardi (20%) internet korisnika u svetu.

Ovde ćete naći kompletne informacije o smeštajnim kapacitetima država Balkana i njihovim sadržajima, enterijeru, eksterijeru, lokaciji itd. Pored oglašavanje turističkih ponuda i aranžmana putem interneta, na ovom sajtu ćete naći dosta edukativno-informativnog materijala kako o Balkanskom poluostrvu tako o pojedinim državama Balkana. Takođe ćemo se truditi da vas na vreme informišemo o svim turističkim dešavanjima na Balkanu.

Ukoliko želite da postavite svoj oglas na našoj stranici, da izdajete vikendicu, sobu, apartman ili vilu, ili da oglasite hotel, hostel, sve što treba je da nam pošaljete na sledeću adresu office@turizambalkana.com sledeće podatke:

 

-opis smeštaja (broj soba, kupatila, terasa itd.)
-fotografije (od trideset do četrdeset) eksterijera i enterijera
-cenovnik/način plaćanja
-kontakt informacije (adresa, ime i prezime osobe za kontakt, mesto, telefon, e-mail, web adresa
ako postoji, kratak tekst o vašem objektu, vama i uslugama koje želite da predstavite, ciljnu
grupu kojoj želite da se obratite i ostalo što mislite da je potrebno.