“ADA” restoran na vodi, Beograd, Srbija

Bulevar Nikole Tesle bb. Zemun 11080
Srbija


+381 11 260 75 90

+381 63 464 078


info@restoranada.co.rs

www.restoranada.co.rs

x

  Ime

  E-mail

  Poruka

  2c“ADA” restoran na vodi nalazi se u jednom od najlepših delova grada, na Dunavu i predstavlja idealno mesto za organizaciju svih vrsta proslava: seminara, konferencija, promocija, kompanijske obuke, prijema, venčanja, poslovnih sastanaka i drugih privatnih događaja.
  Ada raspolaže kompletnom audio-video opremom kao podrškom svim tipovima događaja. Možemo vam preporučiti ili za vas angažovati muzički bend.

  Kapacitet restorana je od 125 do 250 mesta u zavisnosti od tipa događaja. U svojoj ponudi za Vas imamo i VIP salon kapaciteta 40 sedećih mesta koji je idealno mesto za poslovne i porodične ručkove ili sastanke u intimnoj atmosferi sa pogledom na Dunav.

  • USLUGE KETERINGA2g
  • VIP SALON
  • BANKET SALA
  • ORGANIZOVANjE SVIH VRSTA PROSLAVA
  • KOMPANIJSKE OBUKE, PRIJEMI
  • ADA RASPOLAŽE KOMPLETNOM AUDIO-VIDEO OPREMOM KAO PODRŠKOM SVIM TIPOVIMA DOGAĐAJA
  • RESTORAN MOŽE PREPORUČITI ILI ZA VAS ANGAŽOVATI MUZIČKI BEND

  Mi smo tim koji je prepoznatljiv u sektoru pružanju usluga all-inclusive paketa ili sve na jednom mestu. Spektar događaja koji SEA može organizovati za Vas je sveobuhvatan i odgovoriće na želje i najzahtevnijih klijenata.

  9U okviru SEA Belgrade posluju četiri ugostiteljska objekta među kojima je i “ADA” restoran na vodi. Ukupan kapacitet sva 4 restoranaje tri hiljade mesta. 
Naše dugogodišnje iskustvo je tokom protekle decenije okupilo veliki broj predstavnika poslovnog sveta, pobrinulo se za organizaciju od pres-konferencija, koktela, seminara, obuka, foruma, konferencija, kongresa i sajmova, do okruglih stolova, preko radnih doručaka i poslovnih okupljanja na svim nivoima.

  Takođe, moramo se pohvaliti da smo među vodećim ugostiteljima koji se prepoznaju po kvalitetu usluge i broju organizovanih venčanja i drugih privatnih proslava tokom godine. Više puta smo nagrađivani domaćim i inostranim priznanjima i dobitnici smo diploma i medalja na takmičenjima stručnih timova.

  Jednom rečju, sve Vaše želje možemo realizovati. Kontaktirajte nas i upoznajte pravi kvalitet.

  no images were found