Apartmani „Nikolić“, Soko Banja, Srbija


Vojvode Putnika br. 68, 18230 Sokobanja
Srbija

Vlasnik: Slavoljub Nikolić

Kapacitet: 40


+381 18 884 008

+381 63 777 37 82


apartmaninikolic@yahoo.com

www.facebook.com/nikolicapartmani

www.apartmani-nikolic.com

x

  Ime

  E-mail

  Poruka

  18aPorodična kuća ”Nikolić” je novoizgrađeni objekat i predstavlja idealno mesto za Vaš odmor. Nalazi se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice.

  Apartmani su opremljeni svim potrebnim i neophodnim stvarima za prijatan i nezaboravan boravak i pružaju maksimalne uslove za dobar odmor i rekreaciju.

  Pažljivo birane boje uklopljene sa enterijerom, kuhinje sa kompletnim posuđem i rashladnim uređajem za hlađenje i zamrzavanje, TV prijemnici sa kablovskom televizijom, wireless internet, klima uređaji, centralno grejanje, roštilj mesto, kotlić, pečenjara, parking, veliki garderoberi za odlaganje odeće, papuče, pegla, fen za kosu, dupli peškiri… deo su standardne opreme apartmana “Nikolić”.

  Postoji mogućnost  pansionske ishrane u restoranu koji je u neposrednoj blizini.

  Gostima je na raspolaganju bazen za kupanje, parking prostor za automobile, dvorište sa upotrebom roštilja, više baštenskih garnitura za sedenje u hladu ispod velikog letnjikovca i uživanje uz žubor fontane.

  Apartmani „Nikolić“ su:Diplome
  Dobitnik ZLATNE MEDALJE na 42. i 43. medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu za najkvalitetniji privatni aparmantski smeštaj za 2009. i 2010 godinu.
  Dobitnik priznanja za 2008. godinu u akciji BIRAMO NAJBOLJE u kategoriji “PRIVATNI STANODAVAC”.

  Gostima nudimo!
  Bazen, Parking, Video-bim, Trambolinu i kombinovane ljuljaške za decu, Letnjikovac ispod kog su garniture za sedenje, Klimu, Grejanje, Wireless internet (WiFi-6mb/sec), Ka-TV, Kotlić, Pečenjaru, Roštilj mesto, Peglu, Fen za kosu, Duple peškire… MOGUĆNOST ISHRANE NA BAZI POLUPANSIONA I PANSIONA.
  MedaljaExtra ponuda!
  Naši gosti mogu po promotivnoj ceni kupiti vaučer za kupanje u termalnim bazenima i orišćenje
  wellness sadržaja u SOKO TERME u Sokobanji (dva zatvorena i jedan otvoreni bazen sa termalnom vodom sauna, parno kupatilo, slana soba..)

  Apartman “RED BULL“ KLIMATIZOVAN
  Veličina: 30 m2
  Broj ležajeva: 2-4 (2 grofa na rasklapanje)
  Dvokrevetni-trokrevetni-četvorokrevetni apartman “RED BULL“. Apartman se nalazi u prizemlju porodične kuće Nikolić. Veličine je 30 m2. Poseduje klima uređaj, kuhinju sa komplet posuđem i mikrotalasnom rernom, sudoperu sa pratećim elementima, rashladni uređaj za hlađenje i zamrzavanje, trpezariju, toalet, veliki garderober za odlaganje odeće, LCD TV prijemnik sa kablovskom televizijom. Apartman je opremljen sa dva grof kreveta na rasklapanje tako da je pogodan za dve, tri ili četiri osobe.

  Apartman “AFRODITA“ – KLIMATIZOVANPriznanje
  Veličina: 45 m2
  Broj ležajeva: 4 (francuski+2 ležaja)
  “AFRODITA“ Četvorokrevetni Apartman, nalazi se na drugom spratu. Povrsina apartmana je 45 m2. Opremljen je kuhinjom sa komplet posudjem, klimom, friziderom za hlađenje i zamrzavanje, kupatilo, TV sa kablovskom televizijom, garderober za odeću, terasa… Pogodan je za četvoročlanu porodicu. U apartmanu je francuski lezaj, dva zasebna kreveta i garnitura za sedenje.

  Apartman “AZZARO” – KLIMATIZOVAN
  Veličina: 45 m2
  Broj ležajeva: 4 (francuski+2 ležaja)
  “AZZARO” Četvorokrevetni Apartman, nalazi se na drugom spratu. Povrsina apartmana je 45 m2. Opremljen je kuhinjom sa komplet posudjem, klimom, friziderom za hlađenje i zamrzavanje, kupatilo, TV sa kablovskom televizijom, garderober za odeću, terasa… Pogodan je za četvoročlanu porodicu. U apartmanu je francuski lezaj, dva zasebna kreveta i garnitura za sedenje.

  1Apartman “ELIT”
  Veličina: 30 m2
  Broj ležajeva: 2
  Studio apartman “ELIT“ nalazi se na prvom spratu porodične kuće Nikolić. Veličine je 30m2. Studio je opremljen svom potrebnom opremom i svim neophodnim za prijatan boravak. Poseduje sobu sa dva ležaja (kauči na rasklapanje), veliki garderober za odlaganje odeće, kuhinju sa komplet posuđem, rashladni uređaj za hranu i piće, centralno grejanje, TV prijemnik sa kablovskom televizijom.

  Dupleks Apartman “ORANGE TROPIC” – KLIMATIZOVAN
  Veličina: 35 m21
  Broj ležajeva: 4 (francuski + 2 kreveta)
  Dupleks Apartman “ORANGE TROPIC” nalazi se na drugom spratu porodične kuće Nikolić. Veličine je 35 m2. Dupleks poseduje dve sobe, u jednoj je francuski ležaj a u drugoj dva zasebna kreveta, zatim veliki garderober za odlaganje odeće, wc-tuš, opremljenu kuhinju sa rashladnim uređajem za hlađenje i zamrzavanje, TV prijemnik sa kablovskom televizijom. U zavisnosti od ponude moguće je korišćenje prostora bez zasebne dvokrevetne spavaće sobe. Pogodan je za četvoročlanu porodicu ili četiri odrasle osobe.

  Apartman ”ZELENA OAZA” – KLIMATIZOVAN
  Veličina: 25 m2
  Broj ležajeva: 3 (francuski + 1 krevet)
  Apartman ”ZELENA OAZA” nalazi se na drugom spratu porodične kuće Nikolić. Veličine je 25 m2 i poseduje garderober za odlaganje odeće, kuhinju, rashladni uređaj za hranu i piće, wc-tuš, TV prijemnik sa kablovskom televizijom. Pogodan je za tročlanu porodicu ili mlade bračne parove koji žele da svoj odmor provedu u miru, tišini i na romantičan način.

  1Apartman “PALATA“ – KLIMATIZOVAN
  Veličina: 100 m2
  Broj ležajeva: 4
  Apartman “PALATA“ vam nudi zuzetan luksuzni prostor! Apartman se nalazi na prvom spratu porodične kuće Nikolić i veličine je 110 m2. Opremljen je svim pratećim sadržajem neophodnim za udoban i luksuzan smeštaj gostiju. Apartman se sastoji od velike dnevne sobe sa kvalitetnim i udobnim nameštajem, TV prijemnik sa kablovskom televizijom i kućni bioskop (DVD Home Theatre 5.1), kompletno opremljena kuhinja (električni šporet, mikrotalasna rerna, mikser i kompletno posuđe), prostrana trpezarija sa velikim trpezarijskim stolom za šest osoba. Spavaća soba je fizički odvojena od dnevnog boravka i opremljena je francuskim ležajem i velikim garderoberom za odlaganje odeće. U slučaju potrebe moguće je korišćenje još jedne spavaće sobe sa dva ležaja. Kupatilo je prostrano sa kompletnim priborom za higijenu, ugaonom kadom i mašinom za veš. Pored smeštaja u apartmanu na raspolaganju gostima je i kafe bar sa bogatim izborom domaćih i stranih pića.

  Apartman “BOLERO“ – KLIMATIZOVAN1
  Veličina: 40 m2
  Broj ležajeva: 4 (francuski+2 ležaja)
  Četvorokrevetni Apartman “BOLERO“ nalazi se na trećem spratu porodične kuće Nikolić. Veličine je 40 m2. Poseduje kuhinju sa komplet posuđem, sudoperu sa pratećim elementima, rashladni uređaj za hlađenje i zamrzavanje, trpezariju, toalet sa tuš kabinom, veliki garderober za odlaganje odeće, TV prijemnik sa kablovskom televizijom i balkon sa kog se pruža prelepi pogled na blage padine Sokobanjske kotline, celu Sokobanju i planinu Ozren. Apartman je opremljen francuskim ležajem i još dva ležaja za po jednu osobu. Pogodan je za četvoročlanu porodicu.

  Apartman “PINK“ – KLIMATIZOVAN1
  Veličina: 40 m2
  Broj ležajeva: 4 (francuski + 2 kreveta) + (po potrebi fotelja na rasklapanje)
  Dvosobni četvorokrevetni Apartman “PINK“ nalazi se na trećem spratu porodične kuće Nikolić. Veličine je 40 m2. Poseduje kuhinju sa komplet posuđem, sudoperu sa pratećim elementima, rashladni uređaj za hlađenje i zamrzavanje, trpezariju, toalet sa tuš kabinom, veliki garderober za odlaganje odeće, TV prijemnik sa kablovskom televizijom i balkon sa kog se pruža prelepi pogled na blage padine Sokobanjske kotline, celu Sokobanju i planinu Ozren. Apartman ima dve odvojene prostorije, u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj dva ležaja za po jednu osobu. Tu je i fotelja na rasklapanje koja se može koristiti kao dodatni, pomoćni lezaj. Pogodan je za četvoročlanu, eventualno petočlanu porodicu.

  Apartman “MADERA“ – KLIMATIZOVAN1
  Veličina: 35 m2
  Broj ležajeva: 3 (francuski + 1 ležaj)
  Četvorokrevetni Apartman “MADERA” nalazi se u prizemlju porodične kuće Nikolić. Veličine je 35 m2. Poseduje klima uređaj, kuhinju sa komplet posuđem, sudoperu sa pratećim elementima, rashladni uređaj za hlađenje i zamrzavanje, trpezariju, toalet, tuš, veliki garderober za odlaganje odeće, TV prijemnik sa kablovskom televizijom. Apartman je opremljen francuskim ležajem i još jednim običnim krevetom. Pogodan je za tročlanu porodicu ili četvoročlanu-petočlanu pošto postoji mogućnost rasklapanja troseda iz dnevnog boravka.

  3Apartman “STELLA“ – KLIMATIZOVAN
  Veličina: 38 m2
  Broj ležajeva: 4 kreveta
  Četvorokrevetni Apartman “STELLA“ nalazi se u prizemlju porodične kuće Nikolić. Veličine je 38 m2. Poseduje kuhinju sa komplet posuđem, sudoperu sa pratećim elementima, rashladni uređaj za hlađenje i zamrzavanje, trpezariju, toalet i tuš, veliki garderober za odlaganje odeće, TV prijemnik sa kablovskom televizijom. Pogodan je za četvoročlanu porodicu.

  Apartman “CASPER”
  Veličina: 20 m2
  Broj ležajeva: 2 (kauči na rasklapanje)
  Dvokrevetni apartman CASPER se nalazi u prizemlju porodične kuce Nikolić. Poseduje sobu sa dva ležaja(u pitanju su kauči na rasklapanje, veličine su skoro francuskog ležaja, dve osobe komotno mogu da spavaju na jednom krevetu pa je samim tim moguce iznajmljivanje apartmana za troclanu ili cetvoroclanu porodicu), veliki garderober za odlaganje odeće, TV prijemnik sa kablovskom televizijom, kupatilo(toalet-tuš). U posebnoj prostoriji je kuhinja sa komplet posudjem i rashladnim uredjajem za hranu i piće.

  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 17a 18 18a 18b

  • Kupatilo
  • Kuhinja
  • Klima
  • Grejanje
  • TV
  • CATV/SAT
  • Telefon
  • Internet
  • Parking
  • Roštilj
  • Kućni ljubimci
  • Otvoren bazen
  • Dozvoljeno pušenje u sobama
  • Ležaljke
  • Suncobrani
  • Garaža
  • Parking za autobus ispred hotela
  Planinarenje
  Plivanje
  Alpinizam
  Biciklizam
  Ribolov
  Sportske aktivnosti
  Poljski radovi
  • Grad: U gradu
  • Centar mesta: 900
  • Aerodrom: 250 km
  • Autobuska:1000 m
  • Auto put: 15 km
  • Restoran: 200 m
  • Ambulanta: 1100 m
  • Banka/menjačnica: 800 m
  • Pošta: 800 m
  • Sportski tereni: 500 m
  • Reka: 300 m
  • Planinsko izletište: 3 km
  • Kulturno istorijski spomenik: 3 km
  • Prirodna lepota/atrakcija: 5 km

  no images were found