Banja Koviljača-manastir Tronoša-Tršić


Srbija


063 45 32 87


officeturizaminfo@gmail.com

x

  Ime

  E-mail

  Poruka


  Banja Koviljača-manastir Tronoša-Tršić


  Jedna od najlepsih I najlekovitij banja Balkana, Banja Koviljača poznata i kao Kraljevska banja nalazi se usred šumovite planine Gučevo. Okruzena drugim po veličini parkom u Srbiji pružiće vam priliku za savršen odmor. U neposrednoj blizini smešteno je I etno selo Sunčana reka, idealno mesto za ljubitelje prirode.

  Nedaleko od banje Koviljače nalazi se manastir Tronoša. Nekada muški manastir, poznat po tome što je u njemu školovanje započeo Vuk Stefanović Karadžić, jedno je od mesta koje obavezno treba obići. Posebno interesantno za obilazak jeste i selo Tršić, rodno selo Vuka Stefanovića Karadžića. Obilazak etno parka u čijem se središtu nalazi spomen kuća Vuka Karadžića, muzej I galerija samo su neke od znamenitosti ovog kompleksa.

  Program putovanja:

  Polazak u jutarnjim časovima. Krenućemo put Tršića sa predviđenim pauzama. Obićićemo rodno selo Vuka Stevanovića Karadžića-Tršić i u neposrednoj blizini manastir Tronoša. Nakon obilaska etno sela Tršić, uputićemo se u Banju Koviljaču. Banja Koviljača okružena je prelepim parkom idealnim za šetnju i obilazak. Jednodnevnu ekskurziju završićemo  posetom etno sela Sunčana reka gde ce se pružiti prilika za obilazak prelepog ambijenta.

  Polazak nazad.

  Cena paket aranžmana uključuje:

  • prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu
  • usluge kustosa i vodiča na lokalitetima koji se posećuju
  • ulaznice za sve lokalitete prema programu
  • predstavnika agencija za sve vreme trajanja putovanja
  • troškove osiguranja od nesrećnih slučajeva
  • organizaciju i realizaciju programa  

  Cena paket aranžamana ne uključuje:

  • ostale individualne troškove putnika

  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili broju putnika manjem od predviđenog po ugovorenom planu i programu, agencija zadržava pravo korekcije cene i izmene programa putovanja

  no images were found