Bella Napoli Restoran & Pizzeria, Zemun, Srbija

Zmaj Jovina 35 11080 Zemun
Srbija

Kapacitet: 110


+381 11 31 67 268
+381 11 21 98 162


info@bellanapoli.rs

www.bellanapoli.rs

x

  Ime

  E-mail

  Poruka

  1Bella Napoli Restoran & Pizzeria se nalazi u starom jezgru Zemuna, pedeset metara od najlepšeg beogradskog šetališta na Dunavu. Hrana, vino, muzika, usluga i ambijent kreiraju atmosferu koja vreme provedeno u Bella Napoli čini posebnim i nezaboravnim.

  Svoju istoriju, Bella Napoli Restoran & Pizzeria započeo je 1999 godine kao porodični restoran na Zemunskom keju. Restoran je osnovao Miša Garić, veliki gurman i zaljubljenik u italijansku kuhinju koji je svoju strast prema ukusima hteo da podeli sa drugima.

  2002 godine restoran se seli u srce starog Zemuna, u Zmaj Jovinu ulicu u kojoj se i dan danas nalazi. Miša Garić je svoje gastronomske veštine usavršio u Akademiji za kulinarske veštine Etual (Boscolo Etoile Academy – http://www.scuoladicucinaetoile.it) i učio od velikih italijanskih majstora kulinarstva Luce Montersina i Rossana Boscola .

  12Uz primenu italijanskih tehnika pripreme hrane i originalnih italijanskih receptura Miša je kreirao autentičnu ponudu jela koja gosti restorana veoma vole.

  Osnovna karakteriska restorana je da sve što se servira na tanjiru sprema se u samom restoranu po Mišinim recepturama. Koriste se najkvalitetnije i pažljivo birane namirnice, kuva se domaći paradajz za pice i paste, prave se domaće testenine (njoke, taljatele, lazanje, ravioli), hlebovi, sosovi za paste i mesa, dresinzi za salate, kolači.

  Sveža riba, plodovi mora i meso obrađuju se i mariniraju u samom restoranu, a ramstek za taljatu sazreva metodom suvog sazrevanja (Dry Aging) u specifičnim uslovima minimum 21 dan.

  Enterijer i letnja bašta su uređeni u tradicionalnom italijanskom stilu tako da u potpunosti gosti imaju osećaj kao da se nalaze negde na jugu italije. Atmosfera u restoranu je opuštena a pri tom intimna, sa nenametljivom uslugom. Iako okružen brojnim poznatim beogradskim kafanama i restoranima, Bella Napoli Restoran & Pizzeria je svojim kvalitetom i različitošću postao jedno od kultnih mesta i sinonim za italijanski restoran u Beogradu.

  Veoma popularan i posećen, odoleva izazovima današnjice i osim što zadržva stare konstanto privlači nove goste. Pored domaćih, veliki broj gostiju čine i stranci koji žive ili se samo zatektnu u Beogradu.

  15Iz knjige utisaka:

  Naš restoran posebnim čini prijatna, porodična atmosfera, u njega svraćaju zaljubljeni, porodice sa decom, slučajni prolaznici, ali do sada smo ugostili i veliki broj poznatih ličnosti, od kojih ćete neke možda i sresti u samom restoranu, a neke ćete videti upisane u knjigu utisaka.

  Zadovoljstvo nam je da Vam saopštimo da smo dobili nagradu od italijanske privredne komore za autentičnu prezentaciju italijanske gastronomije i kulture.

  Grupne proslave:

  • Restoran Bella Napoli organizuje grupne proslave do 50 osoba u sali, 60 mesta u letnjoj bašti. Za te prilike nudimo vam predloge menija, a za svaki dogovor obavezno kontaktirajte (putem e-maila ili telefona) osoblje restorana koje će ljubazno izaći u susret svim vašim željama.
  • Jelovnik pruža mogućnost odabira jela od testenine, mesa i ribe, kao i raznih vrsta italijanskih salata, pizza i kolača, poseban akcenat je na ekskluzivnim ručkovima ili večerama koje se sastoje iz više gangova kako to samo italijani znaju.
  • Bella Napoli takodje poseduje svoj podrum sa bogatom selekcijom vina, više od 80 visoko kvalitetnih brendova kako domaćih tako i vina iz celoga sveta.
  • Kuhinja
  • Klima
  • Grejanje
  • TV
  • CATV/SAT
  • Telefon
  • Internet
  • Parking
  • Roštilj
  • Vegeterijanska hrana
  • Zdrava (Whole-food) hrana
  • Obroci za dijabetičare

  no images were found