Brod „Duck“, Jahting klub, Beograd, Srbija

Ušće bb, 11070, Beograd
Srbija

Vlasnik: Jahting klub "Kej" Beograd

Kapacitet: 70


+381 11 316 54 32
+381 64 825 11 03

+381 64 825 11 03
+381 64 825 11 16
+381 64 825 11 20
+381 64 825 11 50
+381 64 825 11 70


kontakt@klubkej.com

www.klubkej.com

x

  Ime

  E-mail

  Poruka

  2Zatvorena donja sala katamarana „Duck“pruža mogućnost za organizovanje poslovnih ručkova, koktela, prezentacija i promocija, kao i neobavezno druženje.Prekrivena terasa je idealna za panoramsko razgledanje Beograda i Zemuna, kako danju tako i noću. Pozovite nas i bićete iznenađeni kako lako možete organizovati privatnu plovidbu i zabavu i time sebi i svojim gostima pružiti potpuno nov i nezaboravni doživljaj.

  Kapetan i posada „Duck“-a potrudiće se da Vam omoguće provod za pamćenje!

  • Kapacitet do 70 osoba (56 mesta za sedenje) u 2 nivoa
  • Ozvučenje 4 x 500 W sa mikrofonom
  • Bar sa svim vrstama pića

  Cena zakupa broda “Duck”:

  • 1h plovidbe: 150€
  • Usidren / h: 75€
  • Kapacitet (osoba) 70
  • Krstarenje po satu 150.00€
  • Usidren po satu 75.00€

  5-1200x900-resizeJahting klub „KEJ“ nalazi se na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava. Koristeći kapacitete svoja četiri broda, klub organizuje krstarenja Dunavom i Savom. U cilju popularizacije rečnog turizma, svakodnevno pružamo mogućnost besplatnih krstarenja našim sugrađanima i posetiocima. Do sada smo prevozili preko 80.000 putnika godišnje. Na našim brodovima organizujemo sve vrste proslava, privatne (venčanja, svdbe, rođendane, krštenja) i korporativne prezentacije i promocije.

  Na desnoj obali Dunava neposredno pre ušća Save u Dunav, Jahting Klub „Kej“ nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun, izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni kao i naše jedinstveno domaće pivo „Kej“ opredeliće i Vas da svoju sledeću proslavu, poslovni sastanak ili trenutke odmora sa prijateljima ili porodicom provedete kod nas.

  Mi svojim uvaženim gostima pružamo nesvakidašnje usluge i događaje, mogućnost da dožive Beograd sa njegovih reka, da provedu svoje cenjeno vreme u ambijentu koji će pamtiti i koji ih neće ostaviti ravnodušnim. Vizija i odlučnost su nam omogućili da stvorimo, prvi u Beogradu, Jahting klub za provod i poslovne potrebe, na obali Dunava, koji može da ispuni svaku Vašu želju.

  14-1200x900-resizeU prilici smo da Vam ponudimo sledeće mogućnosti za organizaciju proslava na Jahting klubu Kej:

  • Proslava na jednom od naših brodova, uz krstarenje sve vreme trajanja svečanosti
  • Krstarenje na jednom od naših brodova uz piće dobrodošlice, a zatim nastavak svečanosti na istom brodu kada se usidri ili prelazak na splav restoran
  • Individualno krstarenje svake večeri od 20-22h, panoramsko razgledanje grada, brod-diskoteka

  Što se posluženja tiče, Jahting klub Kej Vam nudi sledeće varijante:

  • na splav restoranu: klasično posluženje, švedski sto, koktel ili set meni
  • na brodovima: švedski sto ili koktel varijanta

  Preporučujemo Vam takođe da doživite nezaboravan osećaj buđenja na reci u Lux Sobama u ponudi jahting kluba.

  8-1200x900-resizeNaša ponuda:

  Jedan od najsrećnijih događaja u životu obeležite na originalan način – organizujte venčanje svojih snova na reci u ekskluzivnom restoranu ili prijatnom brodskom ambijentu.

  Proslavite rođendan, krštenje, veridbu, godišnjicu, napravite nezaboravni party uz vatromet, muzički program, profesionalne animatore i posebnu dekoraciju.

  Jahting Klub „Kej“ je pravi izbor za održavanje kongresa, seminara, prezentacija, promocija, godišnjica, poslovnih ručkova i večera, na reci, sa panoramskim pogledom na ušće Save u Dunav, u miru prirodnog ambijenta.

  Luksuzne sobe Jahting kluba „Kej“ se nalaze na samom ušću Save u Dunav, u neposrednoj blizini TC „Ušće“ i hotela „Jugoslavija“, na samom šetalištu preko puta spomenika Večna vatra, na petnaest minuta od centra grada, Hotela “Hajat” i Sava Centra.

  no images were found