Brod katamaran “Mrčajevac”, Jahting klub „KEJ“, Beograd, Srbija

Ušće bb, 11070, Beograd
Srbija

Vlasnik: Jahting Klub "Kej", Beograd

Kapacitet: 20


+381 11 316 54 32
+381 64 825 11 03

+381 64 825 11 20
+381 64 825 11 50
+381 64 825 11 70
+381 64 825 11 03
+381 64 825 11 16


kontakt@klubkej.com

www.klubkej.com

x

  Ime

  E-mail

  Poruka

  1Brod katamaran “Mrčajevac” je idealan za panoramsko razgledanje Beograda i Zemuna za male grupe ljudi (do 20 osoba), kako danju tako i noću.
  Pozovite nas i bićete iznenađeni kako lako možete organizovati privatnu plovidbu i zabavu i time sebi i svojim gostima pružiti potpuno nov i nezaboravni doživljaj.

  • Kapacitet do 20 osoba
  • Krstarenje po satu 100.00€
  Jahting klub „KEJ“ nalazi se na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava. Koristeći kapacitete svoja četiri broda, klub organizuje krstarenja Dunavom i Savom. U cilju popularizacije rečnog turizma, svakodnevno pružamo mogućnost besplatnih krstarenja našim sugrađanima i posetiocima.

  Do sada smo prevozili preko 80.000 putnika godišnje. Na našim brodovima organizujemo sve vrste proslava, privatne (venčanja, svdbe, rođendane, krštenja) i korporativne prezentacije i promocije.
  krstarenjeNa desnoj obali Dunava neposredno pre ušća Save u Dunav, Jahting Klub „Kej“ nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun, izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni kao i naše jedinstveno domaće pivo „Kej“ opredeliće i Vas da svoju sledeću proslavu, poslovni sastanak ili trenutke odmora sa prijateljima ili porodicom provedete kod nas.
  Mi svojim uvaženim gostima pružamo nesvakidašnje usluge i događaje, mogućnost da dožive Beograd sa njegovih reka, da provedu svoje cenjeno vreme u ambijentu koji će pamtiti i koji ih neće ostaviti ravnodušnim.
  Vizija i odlučnost su nam omogućili da stvorimo, prvi u Beogradu, Jahting klub za provod i poslovne potrebe, na obali Dunava, koji može da ispuni svaku Vašu želju.

  8-1200x900-resizeU prilici smo da Vam ponudimo sledeće mogućnosti za organizaciju proslava na Jahting klubu Kej:
  • Proslava na jednom od naših brodova, uz krstarenje sve vreme trajanja svečanosti
  • Krstarenje na jednom od naših brodova uz piće dobrodošlice, a zatim nastavak svečanosti na istom brodu kada se usidri ili prelazak na splav restoran
  • Individualno krstarenje svake večeri od 20-22h, panoramsko razgledanje grada, brod-diskoteka

  Što se posluženja tiče, Jahting klub Kej Vam nudi sledeće varijante:
  • na splav restoranu: klasično posluženje, švedski sto, koktel ili set meni
  • na brodovima: švedski sto ili koktel varijanta

  Preporučujemo Vam takođe da doživite nezaboravan osećaj buđenja na reci u Lux Sobama u ponudi jahting kluba.

  7bNaša ponuda :
  Venčanje na reci

  • Jedan od najsrećnijih događaja u životu obeležite na originalan način – organizujte venčanje svojih snova na reci u ekskluzivnom restoranu ili prijatnom brodskom ambijentu.

  Seminari, promocije, kokteli

  Žurke, godišnjice, rođendani

  • Proslavite rođendan, krštenje, veridbu, godišnjicu, napravite nezaboravni party uz vatromet, muzički program, profesionalne animatore i posebnu dekoraciju.

  Jahting Klub „Kej“ je pravi izbor za održavanje kongresa, seminara, prezentacija, promocija, godišnjica, poslovnih ručkova i večera, na reci, sa panoramskim pogledom na ušće Save u Dunav, u miru prirodnog ambijenta.
  • Prenoćište, hostel, sobe
  Luksuzne sobe Jahting kluba „Kej“ se nalaze na samom ušću Save u Dunav, u neposrednoj blizini TC „Ušće“ i hotela „Jugoslavija“, na samom šetalištu preko puta spomenika Večna vatra, na petnaest minuta od centra grada, Hotela “Hajat” i Sava Centra.

  no images were found