Brod ’’Kej 1”, Beograd, Srbija

Ušće bb, 11070, Beograd
Srbija

Vlasnik: Jahting Klub, Beograd

Kapacitet: 250


+381 11 316 54 32
+381 64 825 11 03

+381 64 825 11 03
+381 64 825 11 16
+381 64 825 11 20
+381 64 825 11 50
+381 64 825 11 70


kontakt@klubkej.com

www.klubkej.com

x

  Ime

  E-mail

  Poruka

  4Najveći i najluksuzniji brod u ponudu Jahting kluba “Kej”, brod ’’Kej 1” je katamaranskog tipna dva nivoa. Nudi maksimalnu udobnost, poslovni ambijent, vrhunsku uslugu, klimatizovan salon, restoran-bar, profesionalno ozvučenje, otvorenu gornju palubu i izlaz na donju palubu-terasu.

  Dužina broda je 22m, a širina 11 m, ukupne nosivosti 250 osoba. Idealan za sve vrste proslava, kako privatnih (venčanja, rođendani, svadbe) tako i korporativnih (prezentacije, kongresi, seminari). Eksluzivni brod ’’Kej 1”  Vam pruža mogućnost da svoje ideje sprovedete u delo i time učinite da Vaši snovi postanu stvarnost!

  Cena zakupa broda “Kej 1”

  • Kapacitet (osoba)
  250
  • Krstarenje po satu
  500.00€
  • Usidren po satu
  250.00€

  01


  Jahting klub „KEJ“
  nalazi se na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava. Koristeći kapacitete svoja četiri broda, klub organizuje krstarenja Dunavom i Savom.

  U cilju popularizacije rečnog turizma, svakodnevno pružamo mogućnost besplatnih krstarenja našim sugrađanima i posetiocima. Do sada smo prevozili preko 80.000 putnika godišnje. Na našim brodovima organizujemo sve vrste proslava, privatne (venčanja, svdbe, rođendane, krštenja) i korporativne prezentacije i promocije.

  Na desnoj obali Dunava neposredno pre ušća Save u Dunav, Jahting Klub „Kej“ nudi mir i intimu prirodnog okruženja. Predivan pogled na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo i Zemun, izuzetno gostoprimstvo, kvalitetan meni kao i naše jedinstveno domaće pivo „Kej“ opredeliće i Vas da svoju sledeću proslavu, poslovni sastanak ili trenutke odmora sa prijateljima ili porodicom provedete kod nas.

  Mi svojim uvaženim gostima pružamo nesvakidašnje usluge i događaje, mogućnost da dožive Beograd sa njegovih reka, da provedu svoje cenjeno vreme u ambijentu koji će pamtiti i koji ih neće ostaviti ravnodušnim.

  Vizija i odlučnost su nam omogućili da stvorimo, prvi u Beogradu, Jahting klub za provod i poslovne potrebe, na obali Dunava, koji može da ispuni svaku Vašu želju.

  7aU prilici smo da Vam ponudimo sledeće mogućnosti za organizaciju proslava na Jahting klubu Kej:

  • Proslava na jednom od naših brodova, uz krstarenje sve vreme trajanja svečanosti
  • Krstarenje na jednom od naših brodova uz piće dobrodošlice, a zatim nastavak svečanosti na istom brodu kada se usidri ili prelazak na splav restoran
  • Individualno krstarenje svake večeri od 20-22h, panoramsko razgledanje grada, brod-diskoteka

  Što se posluženja tiče, Jahting klub Kej Vam nudi sledeće varijante:

  • na splav restoranu: klasično posluženje, švedski sto, koktel ili set meni
  • na brodovima: švedski sto ili koktel varijanta

  Preporučujemo Vam takođe da doživite nezaboravan osećaj buđenja na reci u Lux Sobama u ponudi jahting kluba.

  feat-270x270 2Naša ponuda:

  Jedan od najsrećnijih događaja u životu obeležite na originalan način – organizujte venčanje svojih snova na reci u ekskluzivnom restoranu ili prijatnom brodskom ambijentu.

  Proslavite rođendan, krštenje, veridbu, godišnjicu, napravite nezaboravni party uz vatromet, muzički program, profesionalne animatore i posebnu dekoraciju.

  Jahting Klub „Kej“ je pravi izbor za održavanje kongresa, seminara, prezentacija, promocija, godišnjica, poslovnih ručkova i večera, na reci, sa panoramskim pogledom na ušće Save u Dunav, u miru prirodnog ambijenta.

  Luksuzne sobe Jahting kluba „Kej“ se nalaze na samom ušću Save u Dunav, u neposrednoj blizini TC „Ušće“ i hotela „Jugoslavija“, na samom šetalištu preko puta spomenika Večna vatra, na petnaest minuta od centra grada, Hotela “Hajat” i Sava Centra.

  • Sala za sastanke i bankete
  • Poslovni centar
  • Organizovani izleti

  no images were found