„Trattoria Rustica“, Čakovec, Hrvatska

I.G.Kovačića 6, Čakovec
Hrvatska


+385 40 311 207

+385 91 311 2071


info@trattoriarustica.hr
nidjo@trattoriarustica.hr
sonja@trattoriarustica.hr

www.trattoriarustica.hr

x

  Ime

  E-mail

  Poruka

  2U najsevernijem delu Hrvatske, u Međimurju, u samom centru Čakovca, pre 10 godina svoja je vrata otvorio restoran „Trattoria Rustica“ koja na poseban način predstavlja bogatu hrvatsku gastronomsku priču. Hiljade zadovoljnih gurmana već je otkrilo ugodan rustikalni ambijent restorana, uživalo je u kulinarskim veštinama spremljenim upravo za vaše uživanje.

  Posebno je ugodan boravak na našoj prekrasno uređenoj terasi koja vam donosi dašak mediteranskog ugođaja na kontinentu, nagrađene “Zelenim cvetom” za najlepšu terasu Međimurske županije. Bogat izbor vina, profinjena kuhinja i diskretno osoblje pozivaju vas u očaravajuću atmosferu.

  Krajem 2009. godine Rustica je otvorila svoj restoran i u Varaždinu nedaleko od  živopisnih zidina Staroga grada. Svoje smo iskustvo i znanje pretočili u novi restoran u Varaždinu ne odstupajući od prepoznatljivosti Rustice. Baroknom smo izgledu Varaždina udahnuli svoj vlastiti pečat u onome u čemu smo najbolji, u vrhunskim paletama hrane i pića koje otkrivaju svakodnevno i Varaždinci ali i mnogobrojni turisti.

  „Trattoria Rustica“ ušao je u vodećih 100 restorana Hrvatske 2002., 2003. i 2008. godine. Stvarali smo je s mnogo pažnje potanko osluškujući želje kako bismo Rusticu učinili čarobnim mestom uvek otvorenim za vas.

  Restoran je 2002. godine uvršten među tri najlepše uređena restorana u Republici Hrvatskoj.

  Uz bogat izbor mesnih jela: ćuretine, bifteka, lungića u raznim umacima ili na žaru, u ponudi je velik izbor talijanske testenine i pizza, te peka po narudžbini. Uz poznate lazanje vegetarijana, nude se razne vrste salata, a najpoznatija je “Salata rustica” uz peciva iz krušne peći.

  Osoblje restorana „Trattoria Rustica“ prati gastronomske trendove, pa se nude i nova maštovita jela, kao što su ćuretina u umaku od Curryja ili jela od tartufa. Opsežnu gastronomsku ponudu, prati adekvatan izbor vina, renomiranih hrvatskih vinara.

  no images were found