Restoran Careva Ćuprija – Sarajevo

Restoran Careva Ćuprija – Sarajevo Restoran Careva Ćuprija na Baščaršiji u srcu Starog Grada, prva je destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti kontinentalne i mediteranske kuhinje. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno mijenja i nadopunjenje atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih sezonskih […]

Vidi više

HERCEG Etno selo Međugorje, BiH

Etno selo „Herceg“ kao jedinstveni hotelsko-turistički kompleks otvoren krajem 2008. prostire se na četiri hektara površine gde je sagrađeno oko 50 kamenih objekata koje delimo u pet poslovnih celina. Cilj projekta je bio na jednom mestu u autentičnom ambijentu ponuditi današnjem turisti kompletnu uslugu.

Vidi više

Motel „Mejdan“. Sarajevo, BiH

Motel „Mejdan“ udaljen je samo stotinak metara od Baščaršije, samog jezgra starog grada Sarajeva. Blizina turističkih i kulturnih objekata, javnog prevoza i vlastito parkiralište, naš motel čini atraktivnim kako za strane tako i za domaće poslovne ljude i turiste.

Vidi više

Hotel „Sunce“ , Neum, BiH

Hotel „Sunce“ je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.
Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima i savremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba „Dionis“, taverna „Luna“, restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria).

Vidi više

Hotel ’’Sarajevo’’, Sarajevo, BiH

Hotel ’’Sarajevo’’ nalazi se u novom delu grada Sarajeva, odmah do glavne saobraćajnice, a neposredno iza zgrade RTV doma. Udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada.

Vidi više

Hotel “RADON PLAZA”, Sarajevo, BiH

Hotel “RADON PLAZA” nalazi se na jugozapadnom ulazu u Sarajevo, neposredno uz glavnu gradsku saobraćajnicu. Udaljen je desetak minuta od Sarajevskog aerodroma, te petnaestak od centra grada.

Vidi više

Hotel „Park“, Sarajevo, BiH

Hotel „Park“ se nalazi na 8 km od centra Sarajeva. Izgradjen je 1984. godine i nakon 1996, više puta je renoviran sa stalnim upotpunjavanjem novim sadržajima kako bi gosti pronašli sve ono što im je potrebno u ovoj oazi zelenila i mira, nepreglednih krajolika.

Vidi više

Hotel Boutique 36, Sarajevo, BiH

Hotel Boutique 36, smešten je u centru istorijsko najinspirativnijeg dela Sarajeva–Baščaršiji, modernističkim enterijerom i šarmantno intimnom atmosferom, svojim gostima omogućuje potpun komfor.

Vidi više

Hotel „Hollywood“, Sarajevo, BiH

Hotel „Hollywood“ smešten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, nadomak glavnog saobraćajnog terminala i u neposrednoj blizini aerodroma i Vrela Bosne, uz sportsku dvoranu i Termalnu rivijeru Ilidža – kompleks otvorenih i zatvorenih bazena.

Vidi više

Etno selo “Stanišići”, Bijeljina, BiH

Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. vijeka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberijske ravnice.

Vidi više