Hostel „Bata“ – Banja Kanjiža

Hostel „Bata“ – Banja Kanjiža Naš objekat je na 200 metara od Kanjiške banje, i 200 m od centra grada. Uređen park, šetalište na obali Tise, zatvoren bazen sa lekovitom vodom i velnes centar u Banji nudi Vam bezprekoran odmor. U dvorištu objekta nalazi se roštilj, terasa za relaksaciju. Ako ste se umorili od gradske […]

Vidi više

Vaučeri Srbije , odmor na vaučere u 2024.

Vaučeri 2024 – Besplatan vaučer od 10.000 dinara za odmor u Srbiji U toku je podela vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji za 2024. godinu. Poštovani, iskoristite priliku i subvencionišite svoj odmor u Srbiji. Preko naših portala www.lastminuteodmor.rs i www.turizaminfo.com možete pronaći smeštaj koji prima vaučere za subvencionisani odmor. U ponudi imamo veliki broj vila, apartmana, hotela… […]

Vidi više

Hostel „Centar“, Novi Sad, Srbija

Hostel Centar se nalazi u samom centru Novog Sada, u starom ambijentalnom delu grada.
Na samo nekoliko metara od nas nalazi se glavno gradsko šetalište, veliki broj kulturno-istorijskih spomenika, restorana, kafića, taxi stanica.

Vidi više

Hostel “Sova”, Novi Sad, Srbija

Hostel “Sova” se nalazi u srcu grada, u tihoj ulici stare arhitekture, okružen zelenilom. Oko našeg hostela nalazi se veliki broj interesantnih lokacija Novog Sada kao što su crkve, muzeji, kafei, restorani i fast food. Na samo 5 minuta hoda, možete uživati u Petrovaradinskoj tvrđavi (lokaciji gde se održava i Exti festival) kao i u reci Dunav koja tuda protiče.

Vidi više

Sweet-hostel Niš, Srbija

Sweet-Hostel Niš i Sweet-Hostel Apartman nalaze se u istoj zgradi, u ulici Milorada Veljkovića Špaje 11/4 (zgrada br. 11 – ulaz br. 2, sprat 3 i 4, stan broj 4 i stan broj 6), u samom centru grada i na samo 5 minuta hoda od Trga kralja Milana (od spomenika sa konjanikom).

Vidi više

Cricket hostel, Beograd, Srbija

Cricket hostel nalazi se u Makenzijevoj ulici broj 46, u srcu Beograda, samo 10 minuta od trga Republike i 5 minuta od trga Slavija. Ako tražite opušteno, bezbedno i uredno mesto sa ljubaznim osobljem, u samom centru grada, ovo je upravo hostel koji tražite.

Vidi više

Hostel „Jelica Milovanović“, Beograd, Srbija

Hostela Jelica Milovanović nalazi se na manje od jednog kilometra od glavne železničke stanice u ulici Krunska br. 8.
Kada učenici ne borave u Domu, u vreme školskih raspusta, organizuje se dopunska delatnost koja obuhvata sledeće aktivnosti: smeštaj gostiju i turističkih grupa, organizacija seminara i drugih skupova, ishrana učesnika, izdavanje prostorija u zakup za druge namene.

Vidi više

Happy hostel, Beograd, Srbija

Happy hostel nalazi se u Beogradu u neposrednoj blizini glavne autobuske i železničke stanice. Na drugom spratu u ulici Kralja Milutina br. 28 uživaćete u tihom okruženju sa pogledom na sam centar grada.

Vidi više

Hostel „Centar NS“, Novi Sad

Hostel “Centar NS”, nudi smeštaj u opuštenoj atmosferi po veoma pristupačnim cenama. Posedujemo dvokrevetne, trokrevetne i višekrevetne sobe.

Vidi više