Apartman “Azra”, Makarska, Hrvatska

Apartman “Azra” nalazi se na svega 100 metara od središnjeg trga u Makarskoj i 5 minuta hoda od plaže na kojoj su dostupni restorani, barovi, ronilački centar te razni sadržaji za vodene sportove.

Vidi više

Kamp Park Soline, Biograd na moru, Hrvatska

Kamp Park Soline je smešten u hladu guste borove šume, uz samu peščanu i šljunkovitu plažu, na 15 ha atraktivnih parcela za smeštaj kampera, kamp prikolica i šatora, koje se stepenasto spuštaju prema obali. Nalazi se nedaleko od centra Biograda do kojeg Vas ugodnom šetnjom uz najatraktivnije biogradske plaže vodi novoizgrađeno šetalište.

Vidi više

„Trattoria Rustica“, Čakovec, Hrvatska

U najsevernijem delu Hrvatske, u Međimurju, u samom centru Čakovca, pre 10 godina svoja je vrata otvorio restoran „Trattoria Rustica“ koja na poseban način predstavlja bogatu hrvatsku gastronomsku priču. Hiljade zadovoljnih gurmana već je otkrilo ugodan rustikalni ambijent restorana, uživalo je u kulinarskim veštinama spremljenim upravo za vaše uživanje.

Vidi više

„Dva potoka“, Pluska Luka, Hrvatska

U prekrasnom zagorskom ambijentu, 25 km od Zagreba, porodično izletište-restoran „Dva potoka“ srdačno će Vas dočekati i ugostiti domaćim specijalitetima Hrvatskog Zagorja i okoline. Najmlađima je osigurana zabava na dečjem igralištu ili u razgledavanju malog zoološkog vrta. Proslave krizme, krštenja, prve pričesti, i ostalih lijepih događaja!

Vidi više

Kamp „Palme“, Orebić, Hrvatska

Kamp „Palme“ je mali porodični kamp koji se nalazi 5 km zapadno od Orebića u blizini ribarskog mesta Kučište na poluostrvu Pelješac. Površina kampa je oko 1,4 ha, prekrivena palmama i ostalom mediteranskom vegetacijom. Uz donji kraj kampa prostire se peščana plaža. Kapacitet kampa je oko 150 osoba.

Vidi više

Kamp Jezera-Lovišća, Jezera, ostrvo Murter, Hrvatska

Kamp Jezera-Lovišća smešten je blizu ribarskog i turističkog mesta Jezera na ostrvu Murteru, koji je mostom povezan s kopnom. Odmah do istoimenog turističkog naselja, na prostoru pokrivenim starim maslinama i borovom šumom, nalaze se parcele koje su delom na ravnom a delom na terasastom i kamenom podzidanom terenu. Plaža je šljunkovita, a prilaz u more plitak.

Vidi više

Kamp „Diana i Josip“, Biograd na moru, Hrvatska

Kamp „Diana i Josip“ nalazi se u hladu stoletnih borova nedaleko od peščane plaže Soline i samo 700 m od centra Biograda. Ovaj autokamp se sastoji od dva dela i to, Autokamp Diana i Josip koji ima mesta za oko 200 osoba i Autokamp Mia koji se nalazi malo dalje i takođe ima mesta za oko 200 osoba.

Vidi više

Motel ’’Europa’’, Zagreb, Hrvatska

Motel ’’Europa’’ nalazi se u zapadnom delu Zagreba, neposredno uz autoput Ljubljana-Slavonski brod. Za prijatan i miran boravak, na raspolaganju su vam, 25 soba, 3 apartmana, opremljena vrhunskim nameštajem, kupatilom i televizorom.

Vidi više

Apartmani Valentinovo-Klenovica, Hrvatska

Apartmani Valentinovo smešteni su u Klenovici, malom turističkom mestu u blizini Novog Vinodolskog, u ulici Valentinov Prilaz 1 po kojoj je apartman i dobio ime. Udaljeni su 50m od mora, a do najbližeg restorana nema ni 35m.

Vidi više

Apartmani Ville Ivana, Trogir, Hrvatska

Villa Ivana je smeštena u prekrasnom mestu Okrug Donji na južnoj strani ostrva Čiovo, a mostom je spojena s kopnom. Do Trogira se stiže automobilom za samo 10 minuta. Villa je okružena lepim vrtom. Svi balkoni imaju nesmetan pogled prema plažama i obližnjem arhipelagu.

Vidi više