Kamp Park Soline, Biograd na moru, Hrvatska

Kamp Park Soline je smešten u hladu guste borove šume, uz samu peščanu i šljunkovitu plažu, na 15 ha atraktivnih parcela za smeštaj kampera, kamp prikolica i šatora, koje se stepenasto spuštaju prema obali. Nalazi se nedaleko od centra Biograda do kojeg Vas ugodnom šetnjom uz najatraktivnije biogradske plaže vodi novoizgrađeno šetalište.

Vidi više

Izletište Murići, Donji Murići, Crna Gora

Murići, živopisno mjesto na obali Skadarskog jezera, okruženo netaknutom prirodom, jezero je prirodni rezervat rijetkih ptica (pelikan, čaplja, kormoran, patka, šljuka, jarebica, roda) i za ljubitelje lova i ribolova ovo je pravi raj.

Vidi više

Kamp „Palme“, Orebić, Hrvatska

Kamp „Palme“ je mali porodični kamp koji se nalazi 5 km zapadno od Orebića u blizini ribarskog mesta Kučište na poluostrvu Pelješac. Površina kampa je oko 1,4 ha, prekrivena palmama i ostalom mediteranskom vegetacijom. Uz donji kraj kampa prostire se peščana plaža. Kapacitet kampa je oko 150 osoba.

Vidi više

Kamp Jezera-Lovišća, Jezera, ostrvo Murter, Hrvatska

Kamp Jezera-Lovišća smešten je blizu ribarskog i turističkog mesta Jezera na ostrvu Murteru, koji je mostom povezan s kopnom. Odmah do istoimenog turističkog naselja, na prostoru pokrivenim starim maslinama i borovom šumom, nalaze se parcele koje su delom na ravnom a delom na terasastom i kamenom podzidanom terenu. Plaža je šljunkovita, a prilaz u more plitak.

Vidi više

Kamp „Diana i Josip“, Biograd na moru, Hrvatska

Kamp „Diana i Josip“ nalazi se u hladu stoletnih borova nedaleko od peščane plaže Soline i samo 700 m od centra Biograda. Ovaj autokamp se sastoji od dva dela i to, Autokamp Diana i Josip koji ima mesta za oko 200 osoba i Autokamp Mia koji se nalazi malo dalje i takođe ima mesta za oko 200 osoba.

Vidi više