Splav Restoran, Jahting klub „KEJ“, Beograd, Srbija

Splav Restoran je idealno mesto za organizaciju svadbi, rođendana, krštenja, veridbi, godišnjica itd. Napravite nezaboravan događaj uz vatromet, muzički program, profesionalne animatore, dekoraciju i jedinstvenu gastronomsku ponudu.

Vidi više

Brod katamaran “Mrčajevac”, Jahting klub „KEJ“, Beograd, Srbija

Brod katamaran “Mrčajevac” je idealan za panoramsko razgledanje Beograda i Zemuna za male grupe ljudi (do 20 osoba), kako danju tako i noću.

Vidi više

Brod „MB“, Jahting klub „Kej“ Beograd, Srbija

Ovaj katamaran takože možete iznajmiti za prezentaciju, promociju, poslovni ručak ili večeru. Katamaran „MB“ možete iznajmiti za plovidbu, sa profesionalnom posadom i kapetanom, ili usidrenog.

Vidi više

Brod „Duck“, Jahting klub, Beograd, Srbija

Zatvorena donja sala katamarana „Duck“ pruža mogućnost za organizovanje poslovnih ručkova, koktela, prezentacija i promocija, kao i neobavezno druženje.Prekrivena terasa je idealna za panoramsko razgledanje Beograda i Zemuna, kako danju tako i noću.

Vidi više

Brod ’’Kej 1”, Beograd, Srbija

Najveći i najluksuzniji brod u ponudu Jahting kluba “Kej”, brod ’’Kej 1” je katamaranskog tipa, na dva nivoa. Nudi maksimalnu udobnost, poslovni ambijent, vrhunsku uslugu, klimatizovan salon, restoran-bar, profesionalno ozvučenje, otvorenu gornju palubu i izlaz na donju palubu-terasu

Vidi više